پایگاه خبری مطبوعات فارس: روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی فارس اعلام کرد: در ادامه برنامه ریزی ها برای برگزاری یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی، مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس در جمع کتابداران و رابطین فرهنگی کتابخانه های مشارکتی و دستگاه های اجرایی به تببین برنامه ها و اولویت ها درباره این جشنواره پرداخت.
در این زمینه نشستی مجازی با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس، مسئولان و کتابداران کتابخانه های مشارکتی، رابطین فرهنگی دستگاه های اجرایی مشارکتکننده با کتابخانه های عمومی و رابطین فرهنگی کتابخانه های عمومی استان فارس و به منطور تبیین برنامه ها در این حوزه برگزار شد.
روح الله منوچهری در این جلسه با بیان اینکه یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی آغاز شده است، گفت: این جشنواره از ابتدای تابستان آغاز شده و براساس پیش بینی ها تا اول آبان ماه ادامه دارد. دبیرخانه انجمن در استان تشکیل و برنامه ریزی های گوناگونی انجام شده تا این دوره به بهترین شیوه برگزار شود.
منوچهری ادامه داد: سال به سال جشنواره بهتر شده و هر سال امکان جدید به جشنواره اضافه شده تا شرکت در جشنواره آسان تر شود. امسال ارزیابی از جشنواره در دوره های قبل انجام شد. در جشنواره امسال براساس ارزیابی از مشارکت کننده ها، ایرادها و نواقص موجود تا حد ممکن برطرف شده است.
وی ضمن اشاره به تعاملات بیشتر بین همه دستگاه ها عنوان کرد: بنای ما در استان فارس بر این است که برنامه ریزی مناسبی انجام شود تا کتابداران کتابخانه های عمومی، کتابداران کتابخانه های مشارکتی و رابطین فرهنگی دستگاه های اجرایی با هماهنگی بیشتر برگزاری جشنواره را با قوت بسیار دنبال کنند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس ضمن اشاره به استقبال خوب مردم در دوره گذشته این جشنواره بیان کرد: با وجود شرایط کرونا، در سال گذشته بیش از ۸۷ هزار نفر در استان فارس در این رویداد فرهنگی شرکت کردند که قابل توجه است.
وی ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این جشنواره بیان کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی از جهات مختلفی مورد توجه و اهمیت است زیرا هم باعث ترویج سیره رضوی می شود و هم بحث ترویج کتاب و کتابخوانی است که بسیار مورد توجه و دغدغه مقام معظم رهبری و عالمان دین است. همچنین بحث سهولت شرکت در جشنواره است که زمینه مشارکت همه افراد در همه شرایط را فراهم کرده است.
منوچهری ضمن اشاره به همبستگی همه دستگاه ها در برگزاری جشنواره عنوان کرد: این جشنواره شروعی است بر افزایش تعاملات ما با سایر دستگاه ها تا همکاری که بین کتابخانه ها و دستگاه هاست بیشتر شود و فضای بهتری فراهم کنیم. خدای را شاکریم که شروع آن با جشنواره کتابخوانی رضوی بوده است.
وی ضمن اشاره به تنوع برگزیدگان جشنواره رضوی در دوره های گذشته عنوان کرد: امیدواریم امسال هم برگزیدگان خوب و شایسته ای را در حوزه دستگاه های دیگر داشته باشیم همچنان که در سال های گذشته برگزیدگانی از مجموعه کتابخانه های مشارکتی و دستگاه های مشارکت کننده داشتیم.
این جشنواره در دو بخش فردی و خانوادگی برگزار می شود و با توجه به ادامه روند شیوع بیماری همهگیر کرونا، امسال نیز همچون سال گذشته، جشنواره در بستر الکترونیک و از طریق سامانه مسابقات الکترونیک کتابخوان نهاد به آدرس www.samakpl.ir و اپلیکیشن موبایلی اجرا می شود.
در این دوره شش کتاب به عنوان منابع جشنواره در نظر گرفته شده است. کتاب های «زندگی امام رضا(ع) نوشته سید محمد مهاجران و «مجموعه ۱۴ معصوم: امام زمان(عج)» نوشته زهرا عبدی در بخش کودک؛ دو کتاب «برای ضامن آهو، ۵۵ پرسش و پاسخ درباره امام رضا و زیارت ایشان» نوشته غلامرضا حیدری ابهری و «ده قصه از امام زمان(عج)» اثر فریبا کلهر در بخش نوجوان و کتاب های «چشمه های بهشت، گزیده عیون اخبار الرضا» اثر محمدهادی زاهدی و «پرسش ها وپاسخ های دانشجویی: مهدویت (دوران ظهور)» اثر رحیم کارگر در رده سنی جوان و بزرگسال از منابع این جشنواره است.
علاقه مندان در رده سنی کودک (۴ تا ۱۲ سال ) می توانند در دو رشته؛ نقاشی و پویش کتابخوان، در رده سنی نوجوان (۱۳ تا ۱۷ سال) در شش رشته نقاشی، پویش کتابخوان، آزمون چهارگزینه ای، شعرسرایی، پویش برای امام زمانم و قصه گویی و رده سنی جوان و بزرگسال (۱۸ سال به بالا) در شش رشته؛ پویش کتابخوان، آزمون چهارگزینه ای، شعرسرایی، داستان کوتاه (داستانک، دل نوشته و متن ادبی)، تولید آثار هنری و قصه گویی در این رویداد مشارکت کنند.
یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی از سری برنامههای نوزدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) برای ششمین سال متوالی با همکاری بنیاد بینالمللی امام رضا (ع)، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانههای عمومی کشور همزمان با ایام پربرکت دهه مبارک کرامت، همراه با بخش ویژه حضرت صاحب الزمان (عج) برگزار می شود.
برچسب ها :