مهندس صابری وند:

ضرورت بازنگری در ساختار حوزه رگولاتوری با استانداردهای جهانی

معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران با تاکید بر بازنگری در ساختار حوزه رگولاتوری اظهار داشت : تعیین استاندارد و بازنگری نقش رگولاتوری باید سریع‌تر از تغییرو تحولات فناوری صورت گیرد. هم اکنون صنعت ICT برای پیشرفت و تامین نیازهای جدید به استاندارد های جهانی نیازمند است، تا پاسخگوی جامعه باشد . 

مطبوعات فارس/ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، نادر صابری وند، معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران، ضمن بیان این مطلب و با اشاره به اینکه پیشرفت های چشمگیر و قابلیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات، و تاثیر آن بر زندگی تا جایی است که امروز ه دیگر زندگی بدون فناوری آن کیفیت مورد نظر را نخواهد داشت، گفت: رشد سریع فناوری اطلاعات و ارتباطات و تاثیر آن در تمامی حوزه های کسب و کار، تحصیل و....به ویژه در شرایط کرونا وایجاد نیازهای جدید، زندگی را بدون آن نمی توان تصورکرد .

وی با تاکید بر اینکه زمان آن رسیده تا بازنگری درساختار و قوانین رگولاتوری صورت پذیرد اظهارداشت: این به منزله کم کاری در این حوزه نیست بلکه ساختار و ماموریت گذشته پاسخگوی نیازهای جامعه نیست و بایدتجدید نظردر ساختار وقوانین داشته باشیم .

مهندس صابری وند در تشریح اهمیت نقش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان مهم‌ترين نهاد در حوزه ICT، تصریح کرد: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كه وظيفه رگولاتوري را در حوزه ICT کشور را برعهده دارد يكي از مهم‌ترين سازمان‌هاي زير نظر وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات است واز مهم‌ترين نهاد در حوزه ICT مي‌باشد. ایجاد سازمان رگولاتوری در ایران را می‌توان نقطه عطفی در خصوصی‌سازی بازار ICT کشور دانست.که موجبات رشد و شکوفایی بخش خصوصی را در بخش فناوري اطلاعات و ارتباطات کشور فراهم ساخت .

وی با بیان اینکه این سازمان به عنوان نهاد نظارتی زمینه رقابتی شدن بازار ارائه خدمات مخابراتی و بالارفتن کیفیت خدمات ارتباطی را فراهم کند ایجاد شد گفت: براي تحقق اين اهداف رگولاتوري در زمانی که ایجاد شد بخوبی عمل کرد اما با پیشرفت فناوری های جدید و حرکت پرشتاب آن نیازهای جدید درجامعه بوجود آمد در نتیجه قوانین و سیاست های این حوزه جوابگوی تحولات نیست و باید بازنگری دقیق صورت گیرد تا با نیاز های جامعه همگام شود .

معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران با اشاره به مطالعات صورت گرفته در قوانین رگولاتوری در چند کشور گفت: نخستین شاخصی که اتحادیه جهانی مخابرات برای نهاد رگولاتوری در نظر گرفت استقلال مالی و ساختاری می باشد . یعنی استقلالی که وابسته به یک وزارتخانه نیست و ترکیبی از نمایندگان حوزه های مختلف است( نمایندگان بخش خصوصی ، اپراتورها و .. ) و با توجه به تصمیمات فراگیر این نهاد، معمولا اعضایی فراقوه ای و وزارتی هستند و از قوه مقننه و قضائیه نیز حضور دارند .

وی در این خصوص افزود: در کشور ما نیز در بسیاری از کمیسیون ها و شوراها مرسوم است و نمایندگان مجلس در آن حضور دارند اما تا کنون در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با توجه به ماهیت قانونگذاری این امر صورت نگرفته است ولی با توجه به گستردگی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات و تاثیر تصمیمات آن بر ابعاد مختلف زندگی ضروری است که نمایندگان قوه مقننه و قضائیه ، اپراتورها افراد حقیقی و حقوقی این حوزه مانند شورای رقابت ، سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور ، انجمن های تخصصی مشاغل ، سازمان تنظیم مقرارت محتوا ی صدا و سیما ، شورای عالی فضای مجازی و نهادهای موثر و درگیر با صنعت ICTدر تصمیمات کمیسیون لحاظ شوند .

برچسب ها :
 
از   0   رای
0

عکس های خبر

نظرات