مطبوعات فارس/ به نقل از پلیس فارس، حبیبی ادامه داد: در رصدهای سایبری، مأموران پلیس فتا با یک سایت فروش کتاب مواجهه و در بررسی های تکمیلی مشخص شد درگاه متصل به این سایت جعلی بوده و متصرف آن با استفاده از تبلیغات در کانال ها و گروه های تلگرامی قربانیان را به درگاه جعلی کشانده و با سرقت اطلاعات بانکی و سوءاستفاده از رمز دوم حساب آنان اقدام به برداشت از حساب قربانیان کرده است.
فرمانده انتظامی استان فارس گفت: در این راستا اقدامات فنی توسط کارشناسان پلیس فتا در خصوص شناسایی متهم انجام و با هماهنگی مقام قضائی، وی طی یک اقدام غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر شد.
حبیبی گفت: متهم در تحقیقات پلیسی به جرم ارتکابی اقرار و اظهار کرد که با طراحی ربات و ارسال لینک جعلی به اطلاعات کارت کاربران دسترسی پیدا کرده و با برداشت از حساب آنها اقدام به خرید شارژ و سپس شارژ های خریداری شده را با قیمت پایین تر به افراد می فروخته است.
وی افزود: این متهم ۲۰ ساله با روش فیشینگ از ۸۰۰ حساب بانکی مربوط به قربانیان در نقاط مختلف کشور، مبلغ ۴ میلیارد ریال برداشت کرده که در این خصوص پرونده تشکیل و در دست بررسی است.
فرمانده انتظامی استان فارس از شهروندان درخواست کرد با بالا بردن سطح سواد اینترنتی از دادن اطلاعات بانکی خود به سایر افراد خودداری و اپلیکیشن های مورد نیاز خود را از آپ استوری های شناخته شده و معتبر دریافت و به هیچ عنوان به اپلیکیشن هایی که در گروه ها و صفحات شبکه های اجتماعی منشر می شوند، اطمینان نکنند.
حبیبی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه مشکل در فضای مجازی آن را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش فوریت های پلیسی اطلاع دهند.
برچسب ها :