اعطای وام ۵۰ میلیون تومانی برای اشتغال معتادان پس از درمان

معاون امور پیشگیری، درمان اعتیاد سازمان بهزیستی اعلام کرد که به هر تعداد از افراد معتادی که بهبود یافته‌اند و یکسال از درمان آنان گذشته با تایید بهزیستی استان‌ها ۵۰ میلیون وام داده می‌شود تا بتوانند برای خود اشتغالزایی کنند. 

مطبوعات فارس/ فاطمه رضوان مدنی  با اشاره به بازدید از مرکز جامعه درمان و بازتوانی فارس گفت: فارس از استان‌های پیشتاز در زمینه اشتغال است.

او همچنین با اشاره به بررسی‌های انجا شده در حوزه اعتباد طی ۲۰ سال گذشته، افزود: امروز سازمان بهزیستی طرح‌های مختلفی را جمع آوری کرده تا راه‌های متنوع را بررسی و علت شکست‌های قبلی در درمان اعتیاد را پیدا کند.

معاون امور پیشگیری، درمان اعتیاد سازمان بهزیستی با اشاره به راه‌های درمان و پیشگیری از اعتیاد افراد جامعه گفت: درمانی که برای افراد معتاد در جامعه انجام می‌شود تحت پوشش مراکز جامعه درمان و بازتوانی اعتیاد است.

مدنی با بیان اینکه در این مراکز با توجه به اعتیاد هر فرد معتاد درمانشان شروع می‌شود، به نوع درمان این افراد که درمان پرهیز مدار است اشاره و اضافه کرد: افراد معتاد در ۱۵ روز اول سم زدایی و پس از سه ماه و نیم اقامت در این مراکز تحت پوشش جنبه‌های دیگر درمان قرار می‌گیرند.

او اظهار کرد: درمان این افراد از ابعاد مختلف همچون روانشناسی، جامعه شناسی، مددکاری وآموزش اشتغال با کمک کادر درمان و در کنار خانواده‌هایشان انجام می‌شود.

مدنی گفت: اگر کسی پس از بهبودی و رهایی از اعتیاد بخواهد به صورت فردی اشتغال ایجاد کند می‌تواند وام را به صورت شخصی دریافت و اگر افرادی بخواهند به صورت کار فرمایی، مبحث اشتغال را پیش بیرند، به نسبت هر یک از افراد ۵۰ میلیون وام ۱۴ درصد در اختیارشان قرار داده می‌شود، چرا که کارفرما باید به صورت کامل بیمه و حقوق اداره کار را برای افراد در نظر بگیرد.

او با اشاره به پیش‌بینی بودجه‌ای برای خدمات مشاوره‌ای مراکز مشاوره در لایحه بودجه سال آینده، گفت: مشاوره برای برخی خانواده لازم است و از طرفی هزینه‌های زیادی دارد که با رایزنی‌های انجام شده امیدواریم که مشاوره‌های مراکز تحت پوشش بیمه‌های مختلف قرار بگیرند.

مدنی همچنین به این موضوع اشاره کرد که سازمان بهزیستی به مدد جویانی که تحت پوشش هستند و نیاز به خدمات مشاوره‌ای دارند کمک‌هایی تحت عنوان یاری بخش انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی فارس نیز در این نشست از حمایت‌های مربوط به کرونا که توسط ستاد ملی مقابله با کرونا تدبیر ارائه می‌شود سخن گفت و افزود : برای اینکه مستمری مددجویان و قشر معلولین اصلاح شود، لازم است که منبع پرداخت این مستمری بر اساس قانون حمایت از افراد داری معلولیت و از طرف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از طریق بودجه سالانه محقق شود.

او ادامه داد: در حال حاضر سازمان بهزیستی در حال رایزنی با نمایندگان مجلس است و امیدواریم که این دغدغه در سال ۱۴۰۰ جامعه عمل به خود بپوشاند و بتوانیم با وضع بهتری برای اصلاح مستمری‌ها اقدام کنیم.

برچسب ها :
 
از   0   رای
0

عکس های خبر

نظرات