راه‌اندازی نیروگاه مجازی برق با ظرفیت یک هزار و ۱۱۷ مگاوات در فارس

در روزهای گرم تابستان با اعمال برنامه‌های مدیریت مصرف معادل ۸۲۴ مگاوات برق در استان فارس مدیریت و صرفه‌جویی شد که این میزان، معادل راه‌اندازی یک نیروگاه به ظرفیت یک هزار و ۱۱۷ مگاوات انرژی است که از آن به عنوان نیروگاه مجازی یاد می‌کنند. 

مطبوعات فارس/ احمدرضا خسروی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس ، ادامه داد: این امر می تواند با صرفه جویی ارزی بیش از ۲۳۱ هزارمیلیارد ریال یا حدود ۷۸۲ میلیون یورو ارزیابی شود.

وی بیان کرد: صرفه جویی تابستانی ضمن رفع نیاز به احداث نیروگاه جدید در کشور، از انتشار بیش از ۲۳۵ هزارتن گازهای آلاینده به محیط زیست نیزجلوگیری به عمل آورد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، صرفه جویی ۱۹۶میلیون کیلووات ساعت انرژی برق طی سه ماه اوج مصرف درتابستان سال جاری از ساعات ۱۳ تا ۱۷ را یادآور شد و گفت: این میزان صرفه جویی، می تواند امکان صادرات انرژی برق با متوسط هر کیلو وات ساعت با نرخ۱۲ هزار و ۵۰۰ریال معادل پنج سنت و همچنین ارزآوری به میزان ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال حدود ۸.۳ (هشت و سه دهم ) میلیون یورو را برای کشور رقم بزند.


احمد رضا خسروی مدیر عامل توزیع برق فارس
این مقام مسئول، با مثبت و مطلوب ارزیابی کردن همکاری کشاورزان استان فارس با برنامه های پیک بار سال ۹۹ اظهارداشت: در تابستان امسال و با اجرای اقدامات برنامه ریزی شده برای کاهش پیک بار و با همکاری مشترکین بخش کشاورزی موفق به حداکثر کاهش ۷۳۵ مگاواتی در این بخش شدیم که بیش از۱۵۰ میلیارد ریال در قالب بخشودگی و پاداش همکاری به آنان پرداخت شد.

خسروی، نقش کنتورهای هوشمند طرح فهام درمدیریت مصرف برق در بخش کشاورزی استان را بسیار تاثیرگذار خواند و اظهار داشت: استان فارس با داشتن بیش از ۲۸ هزار مشترک کشاورزی، کمتر از سه درصد مشترکین شرکت را به خود اختصاص داده اند، با این حال، سالانه حدود ۴۰ درصد انرژی در این بخش مصرف می شود که با استفاده از فراسامانه هوشمند اندازه گیری انرژی مشترکین کشاورزی توانسته ایم انرژی مصرفی را در این بخش مدیریت کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس همچنین به نقش تاثیرگذار صنایع استان درکاهش پیک بار تابستان سال۹۹ نیز اشاره کرد و اظهار داشت: مشترکین صنعتی با ماگزیمم کاهش حدود ۴۳ مگاوات در طرح های پاسخگویی بار صنعتی مشارکت داشتند که مشمول دریافت حدود۲۷ میلیارد ریال پاداش شدند.

خسروی با بیان اینکه در سال جاری جهت مساجد پرمصرف مناطق گرمسیرکنتورهای هوشمند طرح فهام نصب شد، اضافه کرد: اجرای پروژه تجمیع کننده افزایش مشارکت مشترکین خانگی و تجاری در مدیریت بار و اجرای پروژه سامانه هوشمند مدیریت بارهای کنترل پذیر به صورت آزمایشی در مدیریت های تابعه شرکت از دیگر برنامه های صورت پذیرفته از سوی شرکت در راستای نیل به اهداف پیک بار امسال است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس ابراز امیدواری کرد: در تابستان سال ۱۴۰۰ نیز بتوانیم با همکاری و همراهی مشترکان استان، برنامه های پاسخگویی بار را با موفقیت به انجام برسانیم و گام های موثری برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی برداریم.

برچسب ها :
 
از   1   رای
3

عکس های خبر

نظرات