مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:

روزانه حدود ۱۰ پرستار در مراکز درمانی فارس مشکوک به کرونا می‌شوند

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه روزانه بین ۸ تا ۱۰ نفر از پرستاران مشغول به ‌کار در بخش کرونا بیمارستان های استان فارس مشکوک به کرونا هستند گفت: مردم باید بدانند پرستاران پس از گذشت مدت هشت ماه تلاش شبانه روزی، هنوز نتوانسته اند به مرخصی بروند و ضروری است شهروندان در خانه بمانند تا به این ویروس مبتلا نشوند. 

مطبوعات فارس/ لیلا هاشمی زاده فرد حقیقی روز چهارشنبه با اشاره به اینکه کارکنان درمان دانشگاه در این مدت هشت ماهه، هیچگاه صحنه خدمات رسانی را خالی نکرده اند افزود: ضرورت دارد شهروندان شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند تا به این ویروس مبتلا نشوند، زیرا هنوز افرادی هستند که بیماری کرونا را باور ندارند و این در حالیست که ابتلا و مرگ در کمین است.

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: ، تبعات این ویروس همچنان تا پایان سال ادامه دارد و اگر شهروندان رعایت نکنند و همچنان سبک زندگی خود را تغییر ندهند، کار برای کارکنان درمان دشوار تر خواهد شد.

وی ، اعتماد مردم به کارکنان درمان را بسیار ارزشمند دانست و افزود: گواه این امر، آمار روزانه بهبود یافتگان است که از آمار فوتی ها چندین برابر بیشتر است و مردم استان فارس این باور را دارند کارکنان درمان برای بهبودی بیماران شبانه روزی تلاش می کنند.

هاشمی زاده شرکت در دورهمی ها، حضور در مناطق پرتردد و عدم استفاده از ماسک و رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی را یکی از عوامل مهم ایجاد موج سوم اعلام کرد و گفت: اگر به این باور برسیم ماسک زدن و ماندن در خانه یکی از راه های مهار کنترل این ویروس است، می توانیم به کادر درمان کمک کنیم تا آنها نیز انرژی از دست رفته خود را به دست بیاورند.

این مقام مسوول با یادآوری اینکه پرستارانی هستند که بعد از هشت ماه تلاش هنوز نتوانسته اند فرزندان خود را در آغوش بگیرند، افزود: این موضوع از نظر روحی کارکنان درمان را تحت فشار قرار داده است.

هاشمی زاده گفت: به نظر می رسد امروز تنها اقشاری که ابتلا به این ویروس را باور دارند کارکنان درمان و پرستاران هستند، زیرا آنها مستقیما با این ویروس ارتباط دارند و از ترس اینکه مبادا مبتلا و یا ناقل ویروس باشند و اطلاع نداشته باشند، به خانواده و فرزندان خود نزدیک نمی شوند و در قرنطینه قرار می گیرند تا مبادا با ابتلا خانواده خود، احساس گناه کنند.

مدیرخدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از مسوولان خواست تدابیری بیاندیشند تا برای ایجاد انگیزه بیشتر بین کادر پرستاری زمینه جذب و پرداخت معوقات آنان را فراهم کنند؛ چراکه این افراد در شرایط بحرانی کمک رسان های اصلی مردم بودند و همچنان حضورشان در خط مقدم، ادامه دارد.

وی جذب نیروی های ۸۹ روزه برای ارائه خدمات به مبتلایان کرونا را یکی از اقدامات مهم توصیف کرد و گفت: در صورت نیاز این روند همچنان ادامه دارد تا بتوانیم به هموطنان کمک رسانی کنیم.

برچسب ها :
 
از   0   رای
0

عکس های خبر

نظرات