کاهش پیک تابستانه برق برای نخستین بار

معاون وزیر نیرو گفت: امسال پیک مصرف برق کاهشی شده به طوری که پس از سالها و برای اولین بار توانستیم پیک مصرف تابستان را کاهش دهیم.


همایون حائری، معاون وزیر نیرو در مراسم رونمایی از نخستین توربین گازی کلاس F تمام ایرانی اظهار داشت: الان از توربین‌های گازی کوچک تا توربین‌های گازی بزرگ و کلاس F که تکنولوژی روز جهان است، در ایران قابل تولید است و این دستاورد، انعطافی در تکنولوژی صنعت برق و شبکه به ارمغان آورده که می‌توانیم هر نوع مسیر توسعه‌ای را بر مبنای آن برنامه‌ریزی کنیم. 

وی افزود: اگر بخواهیم صرفا ناترازی‌ها را از مسیر تولید جبران کنیم، امکان‌پذیر نیست چرا که اگر بخواهیم 10 هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید به‌مدار بیاوریم با تمام الزامات آن، 10 میلیارد دلار نیاز داریم که این سرمایه‌گذاری میسر نیست.

برچسب ها :
 
از   0   رای
0

عکس های خبر

نظرات