مدیر مخابرات فارس:

شایعات امواج موبایل بی‌اساس است

مطبوعات فارس - هومان محمودی، مدیر مخابرات منطقه فارس، با اعلام آماری از وضعیت شبکه تلفن همراه و ثابت استان، به شایعات مربوط به ضرر و زیان امواج موبایل واکنش نشان داد و آن را از پایه بی‌اساس خواند. وی تأکید کرد که این شایعات مانع سرعت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شده است.

محمودی با اشاره به وجود 1900 سایت تلفن همراه در استان فارس، اظهار داشت که از این تعداد، 1000 سایت در شهر شیراز قرار دارد. وی افزود: “در حال حاضر، 70 سایت از سایت‌های فعال در شیراز به فناوری 5G مجهز هستند که نشان‌دهنده پیشگامی این شهر در توسعه نسل پنجم ارتباطات است.”


مدیر مخابرات منطقه فارس بیان کرد که شایعات بی‌اساس درباره مضرات امواج موبایل، علاوه بر کاهش سرعت توسعه، مشکلاتی را در زمینه پوشش‌دهی ایجاد کرده است. او گفت: “این شایعات باعث شده برخی افراد جامعه به دلیل عدم پوشش مناسب، خواستار افزایش آنتن‌ها باشند، در حالی که برخی دیگر با نصب دکل‌های جدید مخالفت می‌کنند. این مسائل نهایتاً با ورود و مداخله دستگاه قضایی (دادگستری) حل و فصل می‌شود.”

پوشش آزادراه شیراز-اصفهان:

محمودی در ادامه به وضعیت پوشش‌دهی در آزادراه شیراز و اصفهان اشاره کرد و گفت: “تاکنون 10 دکل تلفن همراه در این مسیر نصب شده است، اما برای پوشش‌دهی کامل و مطلوب، همچنان به 3 تا 4 دکل دیگر نیاز داریم.”



وی همچنین امکان گزارش مشکلات آنتن‌دهی را برای مردم فراهم کرد و گفت: “مردم می‌توانند به صورت رایگان با تلفن همراه با شماره 9990 و با تلفن ثابت با شماره 09129990 مشکلات آنتن‌دهی خود را گزارش و پیگیری کنند.”


مدیر مخابرات فارس درباره وضعیت تلفن ثابت در شیراز توضیح داد: “در حال حاضر 800 هزار تلفن ثابت در شهر شیراز وجود دارد و هفته‌ای 600 الی 700 تلفن ثابت به شبکه فیبر نوری متصل می‌شوند.”



در پایان، محمودی از تمامی علاقه‌مندان و متخصصان دعوت به همکاری کرد و گفت: “برای گسترش شبکه فیبر نوری، مخابرات به دنبال جذب پیمانکار است. حتی افراد حقیقی نیز می‌توانند به صورت انفرادی برای پیمانکاری در زمینه توسعه فیبر نوری با مخابرات قرارداد همکاری منعقد کنند.” این اقدام نشان‌دهنده عزم مخابرات برای سرعت بخشیدن به توسعه زیرساخت‌های نوین ارتباطی در استان است."

برچسب ها :
 
از   0   رای
0

عکس های خبر

نظرات