به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس، حسن زمانی شنبه دهم دیماه ۱۴۰۱ با تاکید بر اینکه شهروندان سرمایه های اصلی یک کشور هستند و تامین رفاه، آسایش و پاسخگویی به مردم وظیفه دستگاه های اجرایی است، تصریح کرد: حضور شمار زیادی از کارگران فصلی، مهاجرین خارجی و شهروندان هم استانی و مناطق جنوبی کشور برای انجام اقدامات درمانی در شهرستان جهرم به عنوان قطب درمانی، از جمله دلایل پیشی گرفتن مصرف نان از سرانه و بعضا تشکیل صف در نانوایی ها است.
این مقام مسئول اجرای پروژه های بزرگ عمرانی و ثابت بودن سهمیه آرد به دلیل تناسب آن با آمار جمعیت را از دیگر دلایل تقاضای بالا برای خرید نان در شهرستان جهرم دانست و اظهار کرد: بر اساس تدابیر اتخاذ شده توسط شورای آرد و نان این شهرستان، برخی از خبازی ها علاوه بر ساعات پخت معمول نان برای عموم شهروندان به طور مازاد برای مراکز درمانی و دانشگاهی نیز پخت نان خواهند کرد.
وی با بیان اینکه جهت تسهیل در امر تامین نان و رفاه شهروندان به دستور فرماندار شهرستان جهرم به عنوان رئیس شورای آرد و نان درخواست شده تا حداقل ده واحد خبازی دیگر ساعات پخت مازاد داشته باشند، افزود: درصدد هستیم تا به زودی این برنامه با هماهنگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس عملیاتی شود.
او تاکید کرد: جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید گندم و ناظر بر مصرف آن به طور دقیق شرایط تولید و عرضه نان را رصد و ارزیابی میکند.
زمانی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ مورد بازرسی و نظارت بر واحد های خبازی شهرستان جهرم در طول هر هفته توسط کارشناسان بازرسی مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان صورت می گیرد و گزارش آن به طور مستمر به رئیس شورای آرد و نان شهرستان ارسال می شود، افزود: بازرسی و نظارت های دیگری نیز توسط اعضای کارگروه شورای آرد و نان متشکل از نمایندگان فرمانداری، صنعت و معدن، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف،بسیج اصناف ، دانشگاه علوم پزشکی، پلیس اماکن و اتحادیه خبازان صورت می گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم اضافه کرد: کار جهادی از اصول مد نظر برای ارائه خدمت در جهاد کشاورزی است و به عنوان یک فرهنگ در این مجوعه انقلابی نهادینه شده است از این رو آماده دریافت نقطه نظرات، انتقادات و گزارش های مردمی در حوزه نظارت بر خبازی های شهرستان و بازار محصولات کشاورزی هستیم.
فرماندار ویژه جهرم: نظارت بر کیفیت و کمیت نانوایی ها افزایش یابد
پیش از این، معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه شهرستان جهرم با تاکید بر اینکه کیفیت نان در جهرم مناسب نیست، گفت: نظارت بر کیفیت و کمیت نانوایی ها در جهرم باید افزایش یابد.
محمدحسن شعبانی نیمه دوم آذرماه امسال در شورای آرد و نان شهرستان جهرم افزود: همه نانواییها دارای روزهای مشخصی برای پخت نان هستند در صورت تعطیلی خودسرانه باعث ایجاد نارضایتی مردم خواهند شد.
جهاد کشاورزی: تقاضا برای نان در جهرم بیش از سرانه جمعیتی است
وی با بیان اینکه نان، قوت غالب مردم است و خبازیها ملزوم به فعالیت در روزهای جمعه هستند، افزود: بنابراین نانواییهایی که در این شهرستان خارج از برنامه از پیش اعلام شده اقدام به تعطیلی کنند سهمیه آرد آنها کاهش مییابد و آن سهمیه بین سایر نانوایان همان محله تقسیم شود.
تخلفات نانواییهای جهرم را گزارش کنید
وی بر لزوم افزایش بازرسی و نظارتها بر خبازیها به خصوص در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری تاکید کرد و گفت: با خبازان متخلف برخورد جدی میشود و شهروندان مشاهده هرگونه تخلف را با شماره ۱۲۴ گزارش دهند.
رئیس کارگروه شورای آرد و نان شهرستان جهرم با اشاره به بازرسی مستمر بازرسان جهاد کشاورزی از نانواییهای شهرستان، ادامه داد: از این تعداد برای ۱۱ پرونده توسط تعزیرات حکومتی به دلیل تخلف عدم رعایت ساعت پخت رأی صادر شده است.
شعبانی با بیان اینکه باید تلاش شود تا رضایت عمومی در حوزه کمیت و کیفیت نان جلب شود، بیان کرد: مطالبات مردم نسبت به افزایش کیفیت نان صرفاً متوجه نانوا نیست بلکه هرکسی که در زنجیره تولید و عرضه نان فعال هستند باید وظیفه خود را به درستی انجام داده و نواقص را برطرف کنند.
شهرستان جهرم در ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع است.
برچسب ها :